Cenovnik

Položaj: Hotel se nalazi na samoj obali prostire se uz plažu od finog peska. Udaljen je 3km od poznate Marine za jahte  Port El Kantaui, u neposrednoj blizini golf terena. Udaljen je oko 9 km od grada Susa, oko 35 km od međunarodnog aerodroma u Monastiru i na oko 135 km od aerodroma u Tunisu.

Sadržaj: sadrži četiri restorana, pet barova, mavarski caffe, diskoteka. Tu je još i salon lepote, sauna, teretana, poslovni centar, suvenirnice, menjačnica. Otvoren bazen, dečiji bazen, pet teniskih terena, košarkaški teren, mini golf, stoni tenis, odbojka na pesku, vodeni sportovi, bilijar, stoni fudbal, pikado. Animacija za decu, mini klub za decu, mini disko.

Sobe: u glavnoj zgradi se nalazi 237 soba, dok je 344 raspoređeno u bungalovima. Sve sobe su prostrane, idealne za porodice sa decom, sve sa balkonom, televizorom, telefonom, balkonom ili terasom.Na podu je itison.Sef je na recepciji hotela.Usluga: all inclusive (doručak, ručak i večera – švedski sto), popodnevni snek, bezalkoholna i alkoholna pića domaće proizvodnje.

Napomene: Korišćenje suncobrana je besplatno, a ležaljke i dušeci se naplaćuju na plaži i na bazenu.

Agencijska kategorizacija 3*+


Galerija slika